Kantoor Palfliet

Te verzekeren risico

Te verzekeren risico’s

Wat dient u te verzekeren?

Bent u op zoek naar een specialist die u kan begeleiden in de opmaak of optimalisatie van uw verzekeringsdossier? Dan bent u hier aan het correcte adres.

Als onafhankelijk en erkend Brocom-verzekeringsmakelaar nemen wij uw dossier grondig onder de loep en kijken welke risico’s u dient te verzekerenverzekeren en dit volgens uw persoonlijk situatie.

Wij helpen u graag uw verzekeringen te bundelen tot een overzichtelijk pakket op maat en dit tegen de juiste voorwaarden aan de scherpste prijzen.

gratis offerte

Wat kunnen wij u bieden?

Auto en motorvoertuigen: het verkeer wordt steeds drukker en de kans op een ongeval stijgt. Kies daarom voor een degelijke BA-autoverzekering en een bestuurdersverzekering voor uw eigen veiligheid. Wist u dat er een maatschappij is waar u deze bestuurdersverzekering gratis kan bekomen?

Bijstand nodig bij pech of ongeval in binnen- of buitenland: als optie in uw autoverzekering of in een afzonderlijk contract! De bijstandsverzekering helpt u snel weer op weg en geldt voor het gehele gezin.

Te verzekeren risico’s voor gezinnen

Gezin: potje breken, potje betalen… voorkom een gepeperde rekening door voor een familiale verzekering te kiezen die schade dekt veroorzaakt door uzelf, uw kind of huisdier.

Woning: brand, waterschade, storm, diefstal... het kan iedereen treffen. Bescherm niet alleen uw woning maar ook uw inboedel. Wie tijdens de bouw van z’n woning optimaal verzekerd wil zijn, kiest best voor een verzekering "Alle Bouwplaats Risico’s". Hierdoor verzekert u niet alleen uw aansprakelijkheid t.o.v. derden maar tevens de schade aan uw gebouw-in-opbouw zelf.

Persoonlijke ongevallen: u hebt de keuze uit verschillende verzekeringen en waarborgen m.b.t. schadevergoeding, gewaarborgd inkomen, uitkering bij overlijden en invaliditeit.

Hospitalisatie: een opname in het ziekenhuis of medische verzorging kan handen vol geld kosten. Voorkom dit en kies tijdig voor een aanvulling op uw basistussenkomst van het ziekenfonds. Wacht niet tot het te laat is!

Kinderen die binnen de 2 maanden na de geboorte worden opgenomen in de hospitalisatieverzekering van de ouders kunnen bovendien van interessante waarborgen genieten onder andere m.b.t. orthodontie (tandbeugels).

Rechtsbijstand: juridische bijstand bij een geschil of na een ongeval. In de meeste verzekeringscontracten kunt u de waarborg “rechtsbijstand” per contract erbij kiezen. De betrokken maatschappij zal dan bv. bij een auto-ongeval uw belangen behartigen t.o.v. de tegenpartij.

Wenst u een onafhankelijk juridisch advies en bijstand voor de talrijke problemen waar men in het dagelijks leven mee geconfronteerd wordt (zoals een geschil bij herstelling auto, wasmachine, of na een zware verkeersovertreding, etc. ) dan kiest u best voor een betaalbaar en overkoepelend contract “particulier” bij een gespecialiseerde rechtsbijstandverzekeraar. U verzekert uzelf zo ook van de vrije keuze van advocaat.

Te verzekeren risico’s voor professionelen

Ook voor professionelen

Voor onze businessklanten hanteren we een op maat uitgewerkte aanpak waarbij rekening wordt gehouden met de eigenheid en karakteristieken van de onderneming.

Een brede waaier van mogelijke waarborgen tegen aantrekkelijke tarieven is mogelijk en dit alles gecentraliseerd in één verzekeringsdossier. Dankzij deze centralisatie is:

 • Brandverzekering en technische verzekeringen zowel voor de bedrijfsgebouwen als voor kantoren.
 • Burgerlijke aansprakelijkheid en beroepsaansprakelijkheid van de onderneming.
 • BA Uitbating en BA Na Levering (Productaansprakelijkheid).
 • Uw bedrijfsvoertuigen en rollend materieel.
 • Arbeidsongevallen zowel voor arbeiders als bedienden.
 • Persoonlijke ongevallenverzekering voor de bedrijfsleiders.
 • Gewaarborgd inkomen na ziekte of ongeval.
 • Vrij aanvullend pensioen zelfstandigen.
 • Hospitalisatieverzekering KMO voor uw medewerkers.
 • Groepsverzekering voor bedienden of arbeiders om uw medewerkers te belonen en motiveren.
 • Individuele pensioentoezegging voor zaakvoerders.
 • Bedrijfsleiderverzekering (overlijden, invaliditeit).

Maar ook voor specifieke verzekeringen m.b.t. alle bouwrisico’s, diefstal, financiële bescherming, elektronica, machinebreuk, bijstand, rechtsbijstand op maat van het bedrijf,... kunt u bij ons vinden.

Voor vrije beroepers zoals artsen, apothekers, tandartsen, vastgoedmakelaars, … bestaan specifieke verzekeringspacks met een complete beroepsaansprakelijkheid.

Wenst u een offerte of een vrijblijvende check-up van uw verzekeringsdossier, aarzel niet!

gratis offerte